Слънчев бряг

Elit III апартамент v3 ap 2

Въведете датата на вашата ваканция и броя на гостите, за да видите цените и наличността на апартамента.
Дати
Избери
Гости
Възрастни
деца
Възраст на децата

Комплексът Елит III се състои от три сгради, разположени в югозападната част на Слънчев бряг. Този спокоен район ще бъде чудесно предложение за хора, които искат да се отпуснат без суматохата на популярните курорти. Имотът е на 600 метра от популярния плаж Какао. А там чакат почиващите дълъг, широк плаж с фин пясък, шумът на Черно море и ярко слънце - идеални условия за отглеждане на летен тен, къпане в топлото море и поставяне на сандвичи от пясък. Комплексът е на кратко пътуване от древния град Несебър, обект на ЮНЕСКО за световно наследство. Това е възможност да се запознаете с материалното и духовното богатство на историята на България. От друга страна, от хотел "Форум", намиращ се на един километър, има влак, който ще ви отведе до центъра на Слънчев бряг за няколко минути. От летището в Бургас можете да стигнете до него за около 30 минути, което е много удобно при пътуване с деца.

Комплексът разполага с басейн и безплатно шезлонг. Комплексът разполага с бар и кафенета. Предлагат се услуги за коли под наем и велосипеди.За най-малките летовници има отделна секция в басейна и малка детска площадка. Комплексът Елит III е добро предложение за хора, които търсят спокойна почивка, докато са в близост до атракциите на курорта. На плажа Какао има много събития, така че е чудесно място за вечерни забавления за младите хора. За семействата е чудесно място за прекарване на времето заедно.

Слънчев бряг предлага богата туристическа инфраструктура. Курортът предлага забавление до зори в многобройни клубове, вкусна храна в ресторанти и местни специалитети в традиционния български механ. Българската кухня благодарение на разнообразието си от вкусове ще зарадва както любителите на твърдото месо, така и вегетарианците.

Слънчев бряг е най-популярният курорт, разположен от българската страна на Черно море. Година след година тя привлича тълпи туристи, мечтаещи за кафяв тен, широки пясъчни плажове, добро забавление или блажена почивка на слънце.

Пристигането в Слънчев бряг е гаранция за страхотна почивка!

Този сайт използва бисквитки, за да предоставя услуги на най-високо ниво. Ако не сте съгласни да съхранявате бисквитки на вашето устройство, коригирайте настройките на браузъра си.
ОК