Кошарица

Sunset II Kosharitsa апартамент 75

Въведете датата на вашата ваканция и броя на гостите, за да видите цените и наличността на апартамента.
Дати
Избери
Гости
Възрастни
деца
Възраст на децата

Sunset Koszarica е прекрасен комплекс, предназначен за семейства с деца или за хора, които се нуждаят особено от почивка и релакс. Местоположението му е дори грандиозно, защото среща подножието на Стара планина и се намира в екологичната зона Натура 2000. Асфалтов път води до него от центъра на Слънчев бряг, а след това води малко под планините до телевизионната станция, която също си струва да посетите. Зад комплекса са разстояние от семействата, които понякога ходят на организирани сафари екскурзии. Освен това е чудесно място за проучване и колоездене.

Следователно Sunset Kosharica е необичайно място на картата на България, където можете да оцените красотата на заобикалящата природа, да видите местни овчари с овце, местни хора, живеещи в район, непроменен от традициите и обичаите. Тук е истинска България. Времето се забавя и ви дава възможност напълно да се успокоите, далеч от суетата на морските курорти, просто се отпуснете.
Ако обаче решите, че искате да отидете до центъра на Козарица или просто до курорта Слънчев бряг, нищо не ви пречи. Оттук тръгва автобус, който води 7 км до курорта.

Комплексът разполага с шест басейна с детски басейни за деца, както и допълнителни атракции като фитнес зала, тенис корт, два ресторанта, детска площадка, тенис корт и стая за масажи. Това е и оградена зона, което допълнително ще осигури усещане за сигурност. Можете също така да използвате пералня, коли под наем или обмяна на валута. Пристигането тук със сигурност ще ви осигури комфорт и ще ви осигури незабравима почивка.

Студио C75_5321 е много добре оборудван апартамент, предназначен за почивка за 4 души. Интериорът е топъл и приветлив и допринася за просторен и слънчев вид. Има два дивана с двойно разгъване, единият размер cm130x195, а другият cm140x180.

Апартаментът разполага и с напълно оборудван кухненски бокс, в който можете да намерите всички основни неща за приготвяне на вкусни ястия. Голямо предимство на приложението е микровълновата, която улеснява приготвянето на бързи ястия. Кухнята ви позволява да приготвите сами различни ястия. Хладилник, чайник, пълно оборудване с чинии - като у дома. Ще можете да експериментирате с местни рецепти и продукти, както и да приготвите любимите си ястия.
За миг на релакс телевизорът с плосък екран работи много добре. Освен това апартаментът има балкон с изглед към басейна, който ви кани да седнете на открито за сутрешно кафе и питателна закуска или за вкусна вечеря и чаша българско вино или ракия.
Банята в български стил е оборудвана с душ, както и мивка и тоалетна. Освен това помещението е облицовано с плочки и напълно проветриво, което има положителен ефект върху вътрешната циркулация на въздуха.

Апартамент C75_5321 предоставя на своите гости почивка в спокойна атмосфера и е идеален за тези, които търсят място далеч от шума и тълпата.

Този сайт използва бисквитки, за да предоставя услуги на най-високо ниво. Ако не сте съгласни да съхранявате бисквитки на вашето устройство, коригирайте настройките на браузъра си.
ОК