Период
Изберете
Брой гости

Sunset Koszarica е прекрасен комплекс, предназначен за семейства с деца или за хора, които се нуждаят особено от почивка и релакс. Местоположението му е дори грандиозно, защото среща подножието на Стара планина и се намира в екологичната зона Натура 2000. Асфалтов път води до него от центъра на Слънчев бряг, а след това води малко под планините до телевизионната станция, която също си струва да посетите. Зад комплекса са разстояние от семействата, които понякога ходят на организирани сафари екскурзии. Освен това е чудесно място за проучване и колоездене.

Следователно Sunset Kosharica е необичайно място на картата на България, където можете да оцените красотата на заобикалящата природа, да видите местни овчари с овце, местни хора, живеещи в район, непроменен от традициите и обичаите. Тук е истинска България. Времето се забавя и ви дава възможност напълно да се успокоите, далеч от суетата на морските курорти, просто се отпуснете.
Ако обаче решите, че искате да отидете до центъра на Козарица или просто до курорта Слънчев бряг, нищо не ви пречи. Оттук тръгва автобус, който води 7 км до курорта.

Комплексът разполага с шест басейна с детски басейни за деца, както и допълнителни атракции като фитнес зала, тенис корт, два ресторанта, детска площадка, тенис корт и стая за масажи. Това е и оградена зона, което допълнително ще осигури усещане за сигурност. Можете също така да използвате пералня, коли под наем или обмяна на валута. Пристигането тук със сигурност ще ви осигури комфорт и ще ви осигури незабравима почивка.

Предлага се в обекта

Брой басейни: 6
Паркинг: близо до комплекса
Асансьор
Детски басейн
Детска площадка в комплекса
домашни любимци: да
фитнес
WiFI: допълнително платими
Климатик
Изглед: към басейна
Кърпи
Постеля
Кухненски бокс
Телевизор с плосък екран

Налични апартаменти

Sunset II Kosharitsa 75
ПРИРОДА
Кошарица

Sunset II Kosharitsa 75

Студио за 4 човека с балкон и изглед към басейна в тих район на Слънчев бряг. Идеално място за почивка.
4
максимален брой хора в апартамента
2
брой легла в апартамента
7000м
разстояние от плажа
1
брой стаи в апартамента
1
етаж
от 35лв/ ден
РЕЗЕРВИРАЙ
Този сайт използва бисквитки, за да предоставя услуги на най-високо ниво. Ако не сте съгласни да съхранявате бисквитки на вашето устройство, коригирайте настройките на браузъра си.
ОК