Период
Изберете
Брой гости
Свети Влас

Dolce Vita Апартхотел

Комплексът Долче Вита 2 се намира в град Свети Влас на първа брегова линия, в непосредствена близост до пристанище "Марина Диневи". Построен е върху леко наклонен терен в модерен средиземноморски стил. Благодарение на локализацията си, гледките от комплекса са зашеметяващи. Басейнът на комплекса, заедно с отделената част за деца, както и градината са идеални за спокойна следобедна почивка. 


В самия хотел и в близост има няколко ресторанта, които предлагат както местна, така и европейска кухня. Ще можете да опитате морските специалитети с чаша хубаво вино или ракия. Благодарение на богатата селекция, всеки ще намери нещо за себе си сред предлаганите деликатеси.


Благодарение на локализацията госитите имат богат избор от възможности за прекарване на свободното си време, включително комбинацията от море и планина дава възможност за една разнообразна ваканция. Само на 500 метра от комплекса започва планинска пътека, идеална за сутрешни разходки сред природата. Местоположението на комплекса в полите на планината е привлекателно не само за любителите на туризма, които искат да изследват нови маршрути, но и за тези, които ценят планинския въздух и близостта на живописни склонове.Атмосферата в Долче Вита 2 ще ви осигури една прекрасна и спокойна почивка, а нашите служители ще положат всички усилия, за да ви гарантират това. 

Предлага се в обекта

Брой басейни: 1
Паркинг: в комплекса
Асансьор
Детски басейн
домашни любимци: само малки
WiFI: допълнително платими
Климатик
Изглед: към морето
Кърпи
Постеля
Кухненски бокс
Телевизор с плосък екран
Този сайт използва бисквитки, за да предоставя услуги на най-високо ниво. Ако не сте съгласни да съхранявате бисквитки на вашето устройство, коригирайте настройките на браузъра си.
ОК