Опит и страст
в туристическата индустрия

Период
Изберете
Брой гости
Апартхотел

Кои сме ние

Обичаме България. Живеем и работим в България и Полша. Повече от 15 години комплексно се грижим за апартаментите на частните собственици. Нашият екип лично подготвя всеки от тях за пристигането на гостите и се грижи за комфорта ви по време на престоя. Ние сме в България 365 дена в годината. Работим от офиси във Слънчев бряг и Созопол. Нашият екип състои от полски и български граждани. Обслужваме почти всички градове по българското Черноморие. Можете да намерите предложения за частни апартаменти на нашите собственици на десетки уебсайтове по целия свят.

 

1 000+
приети гости
1+
апартхотела на ваше разположение
1+
населени пункта по черноморското крайбрежие
1+
апартамента за избор

Гарантираме на нашите гости

 1. Най-добрите апартаменти за всеки

  За любители на красиви плажове, за фенове на дискотеки, за почитатели на тишина и спокойствие, за ценители на изкуство и за семейства, които никога не напускат басейните. От малки студиа до големи вили за десетина души.

 2. Комфорт, безопасност и незабравими емоции от престоя

  Ще ви посрещнем във летището и ще ви заведем на прекрасни екскурзии с екскурзоводи, владеещи няколко езика. Вижте нашите услуги

 3. 24-часово обслужване

  Говорим полски, български, руски и английски. Офисът ни в България е отворен до късно през нощта и разполага с 24-часова дежурна телефонна линия. Никога няма да ви оставим без помощ. Ще осигурим механик, медицинска помощ през нощта или спешен билет за самолет.

 4. Цените на наемите винаги много по-ниски от тези в местните хотели или туристически агенции

Гарантираме на нашите собственици

 1. Грижа за апартамента ви в пълна степен

  Грижим за апартаментите, сякаш са наша собственост. Нашите сътрудници осигуряват подкрепа във всяка област (от малки до много големи ремонти). Мебелиране, модернизация, комунални услуги, сметки, данъци. Администратори на комплекси нямат тайни пред нас.

 2. Свързваме ви с гости, които искат да си починат в България

  На ваше разположение сме целогодишно в България и Полша. Осигуряваме пълна грижа на вашите гости.

 3. Ежегодни отчети пред българските данъчни служби

  Обслужваме юридически и счетоводни въпроси. Помагаме с преводи, правим пране, почистване и даваме апартаменти под наем заедно със десетки партньори по целия свят. Работим в съответствие с българското законодателство, а компанията ни е отличена от Министерството на туризма в България и е удостоена с титлата лауреат в категория "Иновации".

Най-висок стандарт на обслужване

Доволните гости и собственици винаги са наш приоритет. Ето защо се стараем да подготвяме всички наши продукти със грижа за тяхната достъпност, ефективност и високо ниво.

Ние сме на разположение на нашите клиенти всеки ден, а през летния сезон - допълнително 24 часа на ден. Грижим се за вашия комфорт. Нашият екип за техническа поддръжка бързо реагира на всички неизправности, открити по време на почистването или заявени от самите гости по време на престоя им.

С удоволствие ще споделим и знанията си за туристическите обекти в района. За собствениците осигуряваме актуална юридическа и счетоводна подкрепа.

 

Проверени методи на работа

Над десетина години опит ни позволиха да се запознаем с пазара и инструментите за работа на него. Използваме знанията и практиката си. Разполагаме със собствени средства за наемане на апартаменти, сътрудничество с партньори и собственици. Ние сме експерти на българския пазар и можем да ви предложим услуги на най-високо ниво. Българското гостоприемство е приоритет за нас. Повечето от апартаментите, които са ни доверени за управление, дойдоха по препоръка на други собственици.

Всяка година 45% от семействата са хора, които сме гостували в предишни години.

Свържете се с нас

+
Този сайт използва бисквитки, за да предоставя услуги на най-високо ниво. Ако не сте съгласни да съхранявате бисквитки на вашето устройство, коригирайте настройките на браузъра си.
ОК