Списък на градове

Слънчев бряг
Слънчев бряг
Слънчев бряг е най-големият и известен курортен комплекс в България, с най-дългата и широка плажна ивица, естествени дюни, чисто и спокойно море. Слънчев бряг се намира на територията на Община Несебър на около 35 км на север от Бургас, 90 км на юг от Варна и 414 км от София.
виж 133 апартаменти
Елените
Елените
Елените е очарователен морски град, разположен между Стара планина и Черноморието. Тук планините и морето се срещат, за да образуват живописен залив. Климатът тук има много положителен ефект върху благосъстоянието на гостите.
виж 15 апартамента
Ахелой
Ахелой
Ахелой - Малка точка на картата, на брега на Черно море, е град Ахелой, който е едновременно „близо“ и „далеч“. Близо до морето, близо до природата, тишина и тишина, вкоренена в древната история. Въпреки местоположението си по пътя между големите центрове по Черноморието, Ахелой се намира много далеч от урбанизирания център.
виж 48 апартамента
Свети Влас
Свети Влас
Свети Влас - е малко градче, където склоновете на планината "Стара планина" се спускат към морето. Въздушните течения между морето и планината създават уникален климатичен феномен. Това е една от най-посещаваните туристически дестинации.
виж 30 апартамента
Созопол
Созопол
Созопол е смятан за културна столица на българското крайбрежие и един от най-романтичните градове на Черно море. Историческият Стар град е разположен на скалист полуостров, който пресича гъсталака на калдъръмени улици. През лятото тук се провеждат много културни събития.
виж 23 апартаменти
Царево
Царево
Царево е град в Югоизточна България, който се намира се на 63 км южно от Бургас и 472 км югоизточно от София. В града се намира първото пристанище откъм южната граница на България и от 1995 г. то е обявено за международно.
виж 6 апартамента
Нессебър
Нессебър
Приморско
Приморско
Приморско е спокойно и тихо градче, разположено на Черно море, което очарова всички туристи със своята вълшебна и фантастична атмосфера. Интимният град предлага на всички посетители пълен опит и ваканционни преживявания - гарантиране на незабравима почивка!
Кошарица
Кошарица
Кошарица - е тихо място, окачено над оживения Слънчев бряг. Заобиколен е от красива зеленина в полите на Стара планина. Почивката в Кошарица, заобиколена от недокосната природа, ще осигури истински мир и атмосфера на селски живот.
виж 1 апартамент
Поморие
Поморие
Поморие е стар, малък туристически град, разположен на живописен скалист полуостров. От едната страна е заобиколен от морето, а от другата - от Поморийското езеро. През лятото тесните улички на града са изпълнени с павилиони, сергии, градини, кръчми, таверни.
виж 1 апартамент
Равда
Равда
Село Равда се намира на около 33 км след Бургас и 4 км преди Несебър. Въпреки близостта до големи курорти като Слънчев бряг и Несебър, Равда е спокойно място с хубав плаж, подходящо за хора от всякакви възрасти. Особено популярно е за почивка на семейства с деца.
виж 3 апартаменти
Черноморец
Черноморец
Черноморец е очарователен и популярен курортен град, разположен на Черно море, в южната част на България. Това място впечатлява с красивата си природа, богата история и различни туристически атракции, които привличат посетители от цял свят.
виж 1 апартамент
Този сайт използва бисквитки, за да предоставя услуги на най-високо ниво. Ако не сте съгласни да съхранявате бисквитки на вашето устройство, коригирайте настройките на браузъра си.
ОК