Слънчев бряг

Dune Residence апартамент B 6

Въведете датата на вашата ваканция и броя на гостите, за да видите цените и наличността на апартамента.
Дати
Избери
Гости
Възрастни
деца
Възраст на децата

Dune Residence се намира в центъра на Слънчев бряг. Впечатлява със своята архитектурна индивидуалност - съчетание на модерен стил с балканските и българските традиции правят комплекса да отговаря на най-взискателните изисквания на туристите. Едно от най-големите предимства на хотела е директната му връзка с един от най-красивите плажове на цялото българско Черноморие - широк, пясъчен, гарантира прекрасна почивка. Нежният шум от вълни, пренасяни около комплекса, влияе на идеалната атмосфера, която ще накара целогодишния стрес да избледнее за няколко мига.

Освен това, за гостите е на разположение просторна паркова зона. Туристите могат да се отпуснат сред зеленината на Черно море с чаша българско вино в ръка. Прекарването на време на това място, придружено от звука на вълни и нежен ветрец върху изгорялата от слънце кожа, гарантира прекрасна почивка.

В непосредствена близост до Dune Residence има много възможности да прекарате страхотно време на плажа. Много близки ресторанти сервират българска и европейска кухня. Освен това в близост до комплекса е нощният живот. Можем да се отпуснем с чаша вино в някой от многото барове или да опитаме късмета си в увеселителния парк.

Разположен точно до морето, Dune Residenc е уникално място. Непосредствената близост до плажа, звукът на вълните, както и близостта до центъра на града е перфектната комбинация за семейства с деца и двойки, които търсят добро забавление.

Апартамент номер B6 в комплекс Dune Residence е идеално решение за семейства с деца или двойки, които търсят комбинация от близост до центъра със спокойна и приятна атмосфера. Студиото се състои от една по-голяма стая с кухненски бокс (еквивалент на т.нар. боксониера). Целият апартамент е поддържан в модерен дизайн и ще отговори на очакванията дори на най-взискателните гости. В допълнение, студиото разполага с телевизор с плосък екран, което е идеално особено при почивка с деца. Родителите ще могат да прекарат време на балкона с чаша вино в ръка.

Кухненския бокс е напълно оборудван, за да можем сами да приготвим вкусни ястия. Модернизирането като електрическа кана или котлон определено ще ускори и ще направи кухненските задължения по-приятни.

Голямата и модерно завършена баня е оборудвана с душ-кабина, мивка и тоалетна, което гарантира висок комфорт при използване. Освен това помещението е облицовано с плочки и напълно проветриво, което има положителен ефект върху вътрешната циркулация на въздуха.

Студио номер B6 в Dune Residence е апартамент, който ще се хареса на нашите гости. Ваканцията ще бъде изключително приятена и комфортна, а близостта на центъра на града и плажа ще осигури фантастични спомени.

Този сайт използва бисквитки, за да предоставя услуги на най-високо ниво. Ако не сте съгласни да съхранявате бисквитки на вашето устройство, коригирайте настройките на браузъра си.
ОК