Равда

Emerald Beach апартамент E418

Въведете датата на вашата ваканция и броя на гостите, за да видите цените и наличността на апартамента.
Дати
Избери
Гости
Възрастни
деца
Възраст на децата

Апарт-хотел Емералд разположен е сред красив природен парк в Равда и има изглед към Черноморското крайбрежие. Предлага открит и закрит басейн, 3 ресторанта.  Гостите могат да посетят СПА центъра, включващ сауна, турска баня и душ тип тропически дъжд, както и фитнес център.

В Емералд Бийч има 2 тенис корта, детска площадка и игрище за плажен волейбол. Другите удобства в хотела включват аниматорски екип, заседателни зали, детска стая и игрална зала с PS4. Разполага с паркинг. Гостите могат да практикуват разнообразни спортове и други активности в околността или на плажа като водни спортове, гмуркане, конна езда и екскурзии с яхта.

Много уютно студио за 2 души с всички необходими удобства.

Много удобна баня с рядка вана. Възможна е романтична баня! Климатикът е ефективен и охлажда много бързо повърхността на студиото. Кухненският бокс е напълно оборудван, а гардеробът може лесно да побере вещите на 2 души. Част от сградата, където се намира това студио, е много тиха. Дори стъпките на хора в коридора са заглушени от дебел, мек килим. Горещо го препоръчваме.

Този сайт използва бисквитки, за да предоставя услуги на най-високо ниво. Ако не сте съгласни да съхранявате бисквитки на вашето устройство, коригирайте настройките на браузъра си.
ОК