Слънчев бряг

Grand Kamelia апартамент A 3.7

Въведете датата на вашата ваканция и броя на гостите, за да видите цените и наличността на апартамента.
Дати
Избери
Гости
Възрастни
деца
Възраст на децата

Grand Kamelia е уютен хотел, разположен в близост до центъра на Слънчев бряг. В България има малко хотели, в които гостите се връщат с такова желание. Мястото впечатлява със своята спокойна атмосфера, както и с кокетна и модерна архитектура.

Най-голямото предимство на Grand Camellia са два просторни, модерни и прекрасни басейна. Те се простират по цялата дължина на комплекса, така че гостите, които ги използват, да не се чувстват претоварени и тълпата. Отпускайки се край басейните, гостите се чувстват като релаксиращи край голямото езеро.

Голямото предимство на комплекса са добре поддържаните зелени площи. Те засилват впечатлението за спокойствие и приятна атмосфера. Гостите могат да се разхождат по калдъръмени пътеки или да седят на пейки в приятната сянка на дървета. В допълнение, най-малките гости могат да се насладят на безопасна атмосфера за детската площадка, предназначена само за тях.

Grand Camellia се намира на много удобно място. Гостите могат да се възползват от близостта на няколко различни хипермаркета, пазари и ресторанти. На собствените си крака също лесно можете да ходите до центъра на града.

Слънчев бряг е един от най-големите туристически курорти в европейската част на басейна на Черно море. Селото ще задоволи нуждите на всички туристи. За тези, които търсят забавление Слънчев бряг предлага богата база от клубове, ресторанти и барове. Семействата с деца ще намерят много туристически атракции в близост до града, като Стария Несебър, включен в списъка на ЮНЕСКО или най-големият Аквапарк на Балканите. Слънчев бряг е отличен избор, който ще отговори на изискванията дори на най-взискателните туристи.

Номер на студио A3.7 е просторен апартамент за 4 души. Декориран в ярки, приятни цветове, той е идеалното място за цялото семейство. Декориран в модерен стил, той ще осигури прекрасна почивка за всички гости.


Студиото се състои от дневна зона с кухненски бокс, както и баня. Основната част разполага с удобно и просторно двойно легло - идеално за родители или двойки. Има диван за деца. Голямо предимство на апартамента е модерен телевизор, който е идеален за децата да прекарват вечери след наситен ден в приятна атмосфера.

Огромно предимство на апартамента е просторен балкон с гледка към спокойната среда. Приятна вечер с българска лампа на това място е идеалният начин да се освободите от целогодишния стрес.

Напълно оборудвания кухненски бокс е идеалното решение за хората, които обичат да готвят и приготвят вкусни ястия самостоятелно. Купуваните от местните търговци зеленчуци няма да имат по-добър вкус никъде. Допълнителното оборудване като електрическа кана или микровълнова фурна определено ще ускори кухненските задължения.

Голямата баня е оборудвана с тоалетна, умивалник и просторен душ, което гарантира определен комфорт при използване. Освен това помещението е облицовано с плочки и напълно проветриво, което има положителен ефект върху вътрешната циркулация на въздуха.

Този сайт използва бисквитки, за да предоставя услуги на най-високо ниво. Ако не сте съгласни да съхранявате бисквитки на вашето устройство, коригирайте настройките на браузъра си.
ОК