Период
Изберете
Брой гости

Green Hills е комплекс, разположен в тиха част на Созопол на един от хълмовете. Районът гарантира релакс в тих и изключително очарователен район. Green Hills е построен в модерен, балкански стил, който идеално се съчетава с околния пейзаж.

Голямото предимство на комплекса са добре поддържаните зелени площи на хотела. Гостите могат да се разхождат в тишината и спокойствието из комплекса в сянката на дърветата или да прочетат любимите си книги, четени от морския бриз.

Стилно място гарантира спокойствие и тишина. На разположение на гостите има голям басейн, около който гостите могат да ползват безплатни шезлонги. Допълнително предимство е отделният раздел за най-малките гости, които могат да почиват по безопасен и приятен начин.

Само на 100 метра от комплекса се намира един от най-добрите ресторанти в целия Созопол. Мястото е разположено на склона на хълм, от който се откриваше фантастична гледка към пълното море и риболовния залив. Пресните продукти, изглед и българското, традиционното вино са елементи на перфектен климат. Вечерта на това място с чаша вино в ръка е незабравимо преживяване и гаранция за комфорт.

Green Hills се намира в Созопол, един от най-романтичните градове на Черно море. Дълги години е било любимо място на всички полски туристи, които се отправят към България. Созопол е признат за културна столица на българското крайбрежие - той се простира на два полуострова и се разделя на стар и нов Созопол. Родната част на града впечатлява с балканската архитектура, народните механи и стилните кафенета и най-вече завладяваща алея. Градът е пресечен от гъста калдъръмена улица, а повечето къщи са исторически сгради.

Предлага се в обекта

Брой басейни: 1
Паркинг: близо до комплекса
Детски басейн
домашни любимци: само малки
WiFI: допълнително платими
Климатик
Изглед: частичен морски изглед
Кърпи
Постеля
Кухненски бокс
Телевизор с плосък екран

Налични апартаменти

Green Hills A 32
СЕМЕЙСТВО
Созопол

Green Hills A 32

1-стаен апартамент 32 е идеално място за цялото семейство! Просторно място, в тиха част на комплекса с фантастична гледка - апартамент №. 32 е всичко, от което се нуждаете!
4
максимален брой хора в апартамента
2
брой легла в апартамента
350м
разстояние от плажа
2
брой стаи в апартамента
1
етаж
от 49лв/ ден
РЕЗЕРВИРАЙ
Този сайт използва бисквитки, за да предоставя услуги на най-високо ниво. Ако не сте съгласни да съхранявате бисквитки на вашето устройство, коригирайте настройките на браузъра си.
ОК