Царево

Nestinarka Beach апартамент C 406

Въведете датата на вашата ваканция и броя на гостите, за да видите цените и наличността на апартамента.
Дати
Избери
Гости
Възрастни
деца
Възраст на децата

Nestinarka Beach - Menada Apartments намират се в комплекс Regina Mare - комбинация от класически стил с висок комфорт. Разположен в тих район, комплексът ще отговаря на изискванията на всички гости - предимно семейства с деца. Просторни зелени площи са на разположение на гостите в хотела - това значително се отразява на комфорта на почивка и гарантира спокойствие.

Комплексът разполага с голям басейн с отделна секция за деца. Шезлонги, чадъри и бар с напитки гарантират спокойствие и комфорт. Децата в почивките от плуване в басейна могат да използват детската площадка, разположена на плажа, когато родителите ще могат да се погрижат за безопасността си, седейки на пейките, предназначени за тях и гледат морето.

Всичко се допълва от близостта на плажа, на който се намира комплексът. Пясъчният и широк бряг е уникално място - според гостите това е един от най-красивите плажове в цяла България. Това уникално място впечатлява с панорамната си гледка към високото море, а нежният бриз ще направи вашата почивка специална.

В близост до комплекса има много ресторанти, в които гостите ще могат да изпитат спецификата на българската кухня. Пресни морски дарове, получени от местни рибари, както и зеленчуци и плодове, отглеждани в традиционен и екологичен стил, придават на ястията неповторим и неповторим вкус.

Комплекс се намира в Careva, едно от най-красивите села на цялото Черноморие. Въпреки уникалното си местоположение, то не е толкова пренаселено като другите български курорти, така че там ще намерим спокойствие и тишина. Вечерните разходки в прекрасния стар град или чаша местно българско вино в ресторанта с морска гледка ще ви осигурят незабравими спомени.

Апартаментът C406 е идеалният избор за гостите, които очакват спокойна атмосфера, съчетана с високия стандарт на апартамента и комплекса. Апартаментът, обзаведен в модерен стил, е фантастичен избор за семейства с деца или двойки. Жилището се поддържа в светли, приятни цветове, което определено подобрява настроението на всички туристи, релаксиращи в него. В допълнение, апартаментът разполага с телевизор с богат избор от канали, което е плюс за децата, които могат да прекарат спокойно вечерите си след ден на плажа.

Във всекидневната гостите ще се възползват от просторно и удобно двойно легло, докато детски диван. Оборудването на апартамента, като маса за хранене или просторни гардероби, е допълнително предимство, което влияе върху цялостния комфорт на почивка.Апартаментът C406 разполага и с напълно оборудван кухненски бокс, така че можем да приготвяме ястия самостоятелно.

Допълнителното оборудване като микровълнова фурна или електрическа кана определено ще ускори кухненските задължения.Вечерите могат да бъдат прекарани на големия балкон. Гледката към хълмовете и зелените площи с чаша българско, традиционно вино е гаранция за прекрасна и успешна почивка.Много гости търсят бани в европейски, а не балкански стил - традиционна балканска тиква.

Просторната баня е оборудвана с тоалетна, мивка и душ кабина, което гарантира определен комфорт при използване. Освен това помещението е облицовано с плочки и напълно проветриво, което има положителен ефект върху вътрешната циркулация на въздуха.

Апартаментът C406 е идеално решение за семейства с деца, които търсят почивка от трудностите на семейния ден.

 

Този сайт използва бисквитки, за да предоставя услуги на най-високо ниво. Ако не сте съгласни да съхранявате бисквитки на вашето устройство, коригирайте настройките на браузъра си.
ОК