Период
Изберете
Брой гости

Комплексът Royal Bay 2 се намира в Свети Влас, на първата брегова линия. Елегантният и добре оборудван хотел е чудесно място за лятна почивка. Апартаментната сграда разполага с голям открит плувен басейн, детско гребло, градина, бар, детска площадка. Леко отдалечен от града, което го прави идеален за спокойна почивка.

Кратка разходка Ви дели от центъра на града, където можете да намерите множество ресторанти и магазини. На главната туристическа улица можете да си купите сувенир от фантастична почивка, както и да пазарувате в супермаркети и да си купите пресни плодове и зеленчуци. Наблизо можете да посетите някой от ресторантите, за да опитате местните деликатеси, като и специалитетите от морски дарове. 

Голямо предимство е комбинацията от море и планини в една област, което ви позволява да реализирате много различни планове за прекарване на свободното си време. Напускайки комплекса, можете веднага да усетите морския въздух, но в същото време приятна разходка сред улиците на градчето ще ви отведе до подножието на Стара Планина, откъдето започват живописни пътеки. Тази комбинация не само гарантира невероятна гледка, но също така Ви позволява да си отдъхнете от суматохата на ежедневието по планинските пътеки.

Поради своето местоположение и атмосфера, Свети Влас се превръща в едно от най-посещаваните места през последните няколко години, а планинско-морският пейзаж Ви предоставя незабравими гледки. Градчето осигурява спокойствие и релакс, но в същото време се намира до Слънчев бряг, където партита не спират цялата нощ.


Атмосферата в Royal Bay 2 ще ви осигури една прекрасна и спокойна почивка, а нашите служители ще положат всички усилия, за да ви гарантират това. 

Предлага се в обекта

Брой басейни: 1
Паркинг: близо до комплекса
Асансьор
Детски басейн
Детска площадка в комплекса
домашни любимци: не
WiFI: допълнително платими
Климатик
Изглед: към басейна
Кърпи
Постеля
Кухненски бокс
Телевизор с плосък екран

Налични апартаменти

Royal Bay 2 C3
ПРОМОЦИЯ
Свети Влас

Royal Bay 2 C3

Атрактивното студио C3 в комплекс Royal Bay 2 осигурява на своите гости спокойна почивка в приятна атмосфера!
2
максимален брой хора в апартамента
1
брой легла в апартамента
100м
разстояние от плажа
1
брой стаи в апартамента
0
етаж
от 51лв/ ден
РЕЗЕРВИРАЙ
Този сайт използва бисквитки, за да предоставя услуги на най-високо ниво. Ако не сте съгласни да съхранявате бисквитки на вашето устройство, коригирайте настройките на браузъра си.
ОК