Слънчев бряг

Royal Sun апартамент O33

Въведете датата на вашата ваканция и броя на гостите, за да видите цените и наличността на апартамента.
Дати
Избери
Гости
Възрастни
деца
Възраст на децата

Хотел Royal Sun е избор, който ще отговаря на изискванията на всички туристи. Декориран в модерен европейски стил, той осигурява прекрасна почивка с богатата си инфраструктура. Хотелът се намира само на 300 метра от просторния и пясъчен плаж - считан от туристите за един от най-красивите в България.


Огромно предимство на Royal Sun са два просторни и добре поддържани басейна. Това осигурява на всички туристи висок комфорт при ползване, тъй като дава на гостите много лично пространство. Допълнително предимство на басейните са отделни части за деца, така че и най-малките ще могат да се отпуснат в приятна и по-важното - безопасна атмосфера. Около басейна се предлагат шезлонги и чадъри.


Royal Sun също има чудесно поддържани зелени площи. Това позволява на посетителите да се освободят от стреса и да се почувстват като в парк. В допълнение, най-малките гости могат да използват детската площадка, предназначена изключително за тях и да имат приятно прекарване под наблюдението на родителите си.


Слънчев бряг е един от най-големите туристически курорти в европейската част на басейна на Черно море. Селото ще задоволи нуждите на всички туристи. За тези, които търсят забавление Слънчев бряг предлага богата база от клубове, ресторанти и барове. Семействата с деца ще намерят много туристически атракции в близост до града, като Стария Несебър, включен в списъка на ЮНЕСКО или най-големият Аквапарк на Балканите. Слънчев бряг е отличен избор, който ще отговори на изискванията дори на най-взискателните туристи.

Стилният апартамент O23 в комплекс Royal Sun е идеално студио за семейства с дете или двойки, които търсят комфортна почивка. Украсена в ярки, приятни цветове, тя ще отговори на очакванията на всички туристи. Гледката от апартамента гледа към тих район, далеч от шума на басейна и ресторанта, което гарантира спокойствие.

Студиото се състои от дневна зона с кухненски бокс, както и баня. Основната част разполага с удобно и просторно двойно легло - идеално за родители или двойки. Има диван за детето. Голямо предимство на апартамента е модерен, голям телевизор, който е идеален за децата да прекарват вечерите в приятна атмосфера след наситения с дни ден.

Огромно предимство на апартамента е просторен балкон с гледка към спокойната среда. Приятна вечер с българска лампа на това място е идеалният начин да се освободите от целогодишния стрес.

Напълно оборудвания кухненски бокс е идеалното решение за хората, които обичат да готвят и приготвят вкусни ястия самостоятелно. Купуваните от местните търговци зеленчуци няма да имат по-добър вкус никъде. Допълнителното оборудване като електрическа кана или фурна определено ще ускори кухненските задължения.

Идеално решение за семействата е и пералня в апартамента, което определено ще улесни и направи дългия престой по-приятен.

Голямата баня е оборудвана с тоалетна, умивалник и просторен душ, което гарантира определен комфорт при използване. Освен това помещението е облицовано с плочки и напълно проветриво, което има положителен ефект върху вътрешната циркулация на въздуха.

Този сайт използва бисквитки, за да предоставя услуги на най-високо ниво. Ако не сте съгласни да съхранявате бисквитки на вашето устройство, коригирайте настройките на браузъра си.
ОК