Слънчев бряг

Crystal Park апартамент 26

Въведете датата на вашата ваканция и броя на гостите, за да видите цените и наличността на апартамента.
Дати
Избери
Гости
Възрастни
деца
Възраст на децата

Комплексът Crystal Park се намира в центъра на Слънчев бряг в близост до главната курортна алея. След няколко минути можете да стигнете до прекрасния пясъчен плаж с фин златист пясък. Имотът е идеално предложение за двойки и група приятели, фокусирани върху насладата на очарованията на оживен град. Въпреки местоположението в центъра на курорта, имотът не е в съседство с оживените клубове. Всички топ места, където забавлението продължава до зори, могат да бъдат достигнати за няколко минути. В непосредствена близост има ресторанти, автогара, поща и магазини.

Слънчев бряг предлага богата туристическа инфраструктура. Курортът предлага забавление до зори в многобройни клубове, вкусна храна в ресторанти и местни специалитети в традиционния български механ. Българската кухня благодарение на разнообразието си от вкусове ще зарадва както любителите на твърдото месо, така и вегетарианците.

Слънчев бряг е най-популярният курорт, разположен от българската страна на Черно море. Всяка година той е домакин на туристи, които искат да се отпуснат на пясъчни плажове, да се забавляват и да живеят в бавен, балкански стил.

Близостта до историческия Несебър ви позволява да се запознаете с богатството на материалното и духовното наследство на България. Пристигането в Слънчев бряг е гаранция за страхотна почивка!

Комплексът Crystal Park ще бъде идеално предложение за хора, фокусирани върху комбинирането на блажен мързел на плажа с активно прекарано време. Нашите служители ще положат всички усилия, за да почувствате уникалността на българското гостоприемство и ще избират този балкански кът по-често за вашата мечтана почивка.

Студио апартамент 26 в комплекс Crytal Park е идеалният избор за тези, които искат да прекарат ваканцията си в центъра на оживен Слънчев бряг. Апартаментът е  двама души.

Апартаментът се състои от една голяма стая. Гостите имат удобно двойно легло. Апартаментът има телевизор с плосък екран, който със сигурност ще бъде удоволствие да се отпуснете от черноморската жега.

Апартаментът разполага с напълно оборудван кухненски бокс. Има хладилник, котлони, електрическа кана, микровълнова печка. Пералнята е голямо предимство на оборудването. 

Банята има тоалетна, мивка и душ. Стаята е облицована с плочки. Има пълна вентилация.

Апартамент 26 в комплекс Crytal Park се нам в центъра на курорта ще бъде идеален за почивка за двама души, които искат да прекарат почивката си във вълнуващ Слънчев бряг

Този сайт използва бисквитки, за да предоставя услуги на най-високо ниво. Ако не сте съгласни да съхранявате бисквитки на вашето устройство, коригирайте настройките на браузъра си.
ОК