Период
Изберете
Брой гости

Комплексът Crystal Park се намира в центъра на Слънчев бряг в близост до главната курортна алея. След няколко минути можете да стигнете до прекрасния пясъчен плаж с фин златист пясък. Имотът е идеално предложение за двойки и група приятели, фокусирани върху насладата на очарованията на оживен град. Въпреки местоположението в центъра на курорта, имотът не е в съседство с оживените клубове. Всички топ места, където забавлението продължава до зори, могат да бъдат достигнати за няколко минути. В непосредствена близост има ресторанти, автогара, поща и магазини.

Слънчев бряг предлага богата туристическа инфраструктура. Курортът предлага забавление до зори в многобройни клубове, вкусна храна в ресторанти и местни специалитети в традиционния български механ. Българската кухня благодарение на разнообразието си от вкусове ще зарадва както любителите на твърдото месо, така и вегетарианците.

Слънчев бряг е най-популярният курорт, разположен от българската страна на Черно море. Всяка година той е домакин на туристи, които искат да се отпуснат на пясъчни плажове, да се забавляват и да живеят в бавен, балкански стил.

Близостта до историческия Несебър ви позволява да се запознаете с богатството на материалното и духовното наследство на България. Пристигането в Слънчев бряг е гаранция за страхотна почивка!

Комплексът Crystal Park ще бъде идеално предложение за хора, фокусирани върху комбинирането на блажен мързел на плажа с активно прекарано време. Нашите служители ще положат всички усилия, за да почувствате уникалността на българското гостоприемство и ще избират този балкански кът по-често за вашата мечтана почивка.

Предлага се в обекта

Паркинг: в уличките
Асансьор
домашни любимци: не
WiFI: допълнително платими
Климатик
Изглед: към околността
Кърпи
Постеля
Достъпно за хора с увреждания
Кухненски бокс
Телевизор с плосък екран

Налични апартаменти

Crystal Park 26
Слънчев бряг

Crystal Park 26

Удобно студио в комплекса Crystal Park. Слънчев бряг център!
2
максимален брой хора в апартамента
1
брой легла в апартамента
700м
разстояние от плажа
1
брой стаи в апартамента
2
етаж
от 43лв/ ден
РЕЗЕРВИРАЙ
Този сайт използва бисквитки, за да предоставя услуги на най-високо ниво. Ако не сте съгласни да съхранявате бисквитки на вашето устройство, коригирайте настройките на браузъра си.
ОК