Слънчев бряг

Eden апартамент A401

Въведете датата на вашата ваканция и броя на гостите, за да видите цените и наличността на апартамента.
Дати
Избери
Гости
Възрастни
деца
Възраст на децата

Комплекс Eden се намира близо до оживения център на Слънчев бряг. След няколко минути можете да стигнете до широк плаж. Това е отлично предложение за хора, които искат спокоен релакс с възможност да открият прелестите на живота на този черноморски курорт.

Комплексът Eden е малко, интимно съоръжение - добро предложение за хора, които не искат да прекарват почивката си в големи хотели сред много туристи. Имотът разполага с открит басейн и шезлонги. Супермаркет и ресторанти са в непосредствена близост.

Гостите на комплекса него го ценят заради близостта му до пясъчните плажове. Слънчев бряг предлага множество барове, дискотеки, ресторанти и традиционни механи. Българската кухня ще се хареса на любителите на месото и вегетарианците.

Слънчев бряг е най-популярният курорт, разположен от българската страна на Черно море. Година след година  привлича тълпи туристи, мечтаещи за безоблачно небе, широки пясъчни плажове, добро забавление или блажена почивка на слънце. Близостта до историческия Несебър ви позволява да се запознаете с богатството на материалното и духовното наследство на България.

Двустайният апартамент A401 в комплекс Едем е чудесен избор за семейства с две деца или четирима приятели. Стаите са просторни и уютни, което създава комфортни условия за релакс.

Апартаментът се състои от хол и спалня. Той разполага и с напълно оборудван кухненски бокс, който ви позволява да приготвяте собствени ястия. В допълнение се предлага чайник и котлон. Вечерите можете да прекарате с чаша българско вино на балкона, от който се разкрива гледка към околността.

В спалнята гостите имат на разположение удобно двойно легло, а в хола - двойно диван. Телевизорите, разположени в хола и спалнята, със сигурност ще направят вашата почивка от черноморското слънце по-приятна. Апартаментът е климатизиран.

Банята е оборудвана с тоалетна, мивка и душ. Стаята е с плочки и вентилация.

Апартаментът A401 в комплекс Eden ще се хареса на семейства с две деца, както и група приятели. Почивка в приятна атмосфера гарантирано.

Този сайт използва бисквитки, за да предоставя услуги на най-високо ниво. Ако не сте съгласни да съхранявате бисквитки на вашето устройство, коригирайте настройките на браузъра си.
ОК