Период
Изберете
Брой гости

Комплекс Eden се намира близо до оживения център на Слънчев бряг. След няколко минути можете да стигнете до широк плаж. Това е отлично предложение за хора, които искат спокоен релакс с възможност да открият прелестите на живота на този черноморски курорт.

Комплексът Eden е малко, интимно съоръжение - добро предложение за хора, които не искат да прекарват почивката си в големи хотели сред много туристи. Имотът разполага с открит басейн и шезлонги. Супермаркет и ресторанти са в непосредствена близост.

Гостите на комплекса него го ценят заради близостта му до пясъчните плажове. Слънчев бряг предлага множество барове, дискотеки, ресторанти и традиционни механи. Българската кухня ще се хареса на любителите на месото и вегетарианците.

Слънчев бряг е най-популярният курорт, разположен от българската страна на Черно море. Година след година  привлича тълпи туристи, мечтаещи за безоблачно небе, широки пясъчни плажове, добро забавление или блажена почивка на слънце. Близостта до историческия Несебър ви позволява да се запознаете с богатството на материалното и духовното наследство на България.

Предлага се в обекта

Брой басейни: 1
Паркинг: в уличките
Асансьор
Детски басейн
домашни любимци: само малки
WiFI: допълнително платими
Климатик
Изглед: към басейна
Кърпи
Постеля
Достъпно за хора с увреждания
Кухненски бокс
По-стар тип телевизор

Налични апартаменти

Eden B 208
ИЗГОДЕН
Слънчев бряг

Eden B 208

Икономично студио B208 в уютния комплекс Eden
4
максимален брой хора в апартамента
2
брой легла в апартамента
500м
разстояние от плажа
1
брой стаи в апартамента
2
етаж
от 39лв/ ден
РЕЗЕРВИРАЙ
Eden A401
ИЗГОДЕН
Слънчев бряг

Eden A401

Удобен двустаен апартамент A401 в комплекс Едем.
4
максимален брой хора в апартамента
2
брой легла в апартамента
500м
разстояние от плажа
2
брой стаи в апартамента
4
етаж
от 55лв/ ден
РЕЗЕРВИРАЙ
Този сайт използва бисквитки, за да предоставя услуги на най-високо ниво. Ако не сте съгласни да съхранявате бисквитки на вашето устройство, коригирайте настройките на браузъра си.
ОК