Период
Изберете
Брой гости

Комплекс  Форума се намира в южната част на Слънчев бряг, съвсем близо до град Несебър. Огромното предимство е близкото местоположение до Какао Бийч. Широкият пясъчен плаж е само на 200 м. Комплексът Форум ще бъде идеален избор за хора, които мечтаят да се отпуснат в популярен летен курорт, но без суматохата и тълпите туристи.

От комплекса можете да отидете на разходка на няколко километра до древния град Несебър. . В близост до комплекса има хранителни магазини и ресторанти. В близост има спирка с местни автобусни линии, а срещу спирката на туристическия влак, който се движи по цялата брегова линия на курорта. От летище Бургас можете да стигнете за около 30 минути.

В съседният хотел Форум има ресторант.

На плажа Какао има многобройни парти, така че е чудесно място за вечерни забавления за младите хора. За семействата е чудесно място за прекарване на времето заедно.

Слънчев бряг предлага богата туристическа инфраструктура. Курортът предлага забавление до зори в многобройни клубове, вкусна храна в ресторанти и местни специалитети в традиционния български механ. 

Слънчев бряг е най-популярният курорт, разположен от българската страна на Черно море. .

Пристигането в Слънчев бряг е гаранция за страхотна почивка!

Предлага се в обекта

Паркинг: в уличките
Детска площадка в комплекса
домашни любимци: да
WiFI: допълнително платими
Климатик
Изглед: към околността
Кърпи
Постеля
Кухненски бокс
По-стар тип телевизор
Този сайт използва бисквитки, за да предоставя услуги на най-високо ниво. Ако не сте съгласни да съхранявате бисквитки на вашето устройство, коригирайте настройките на браузъра си.
ОК