Период
Изберете
Брой гости

Dune Residence се намира в центъра на Слънчев бряг. Впечатлява със своята архитектурна индивидуалност - съчетание на модерен стил с балканските и българските традиции правят комплекса да отговаря на най-взискателните изисквания на туристите. Едно от най-големите предимства на хотела е директната му връзка с един от най-красивите плажове на цялото българско Черноморие - широк, пясъчен, гарантира прекрасна почивка. Нежният шум от вълни, пренасяни около комплекса, влияе на идеалната атмосфера, която ще накара целогодишния стрес да избледнее за няколко мига.

Освен това, за гостите е на разположение просторна паркова зона. Туристите могат да се отпуснат сред зеленината на Черно море с чаша българско вино в ръка. Прекарването на време на това място, придружено от звука на вълни и нежен ветрец върху изгорялата от слънце кожа, гарантира прекрасна почивка.

В непосредствена близост до Dune Residence има много възможности да прекарате страхотно време на плажа. Много близки ресторанти сервират българска и европейска кухня. Освен това в близост до комплекса е нощният живот. Можем да се отпуснем с чаша вино в някой от многото барове или да опитаме късмета си в увеселителния парк.

Разположен точно до морето, Dune Residenc е уникално място. Непосредствената близост до плажа, звукът на вълните, както и близостта до центъра на града е перфектната комбинация за семейства с деца и двойки, които търсят добро забавление.

Предлага се в обекта

Паркинг: близо до комплекса
Асансьор
Детска площадка в комплекса
домашни любимци: не
WiFI: допълнително платими
Климатик
Изглед: към околността
Кърпи
Постеля
Кухненски бокс
Телевизор с плосък екран
По-стар тип телевизор

Налични апартаменти

Dune Residence B 6
ПЛАЖ
Слънчев бряг

Dune Residence B 6

Модерно обзаведено студио в комплекс Dune Residence - Идеално за вашата ваканция!
4
максимален брой хора в апартамента
2
брой легла в апартамента
50м
разстояние от плажа
1
брой стаи в апартамента
2
етаж
от 1379/ ден
РЕЗЕРВИРАЙ
Dune Residence C 6
ПЛАЖ
Слънчев бряг

Dune Residence C 6

Просторен и модерно обзаведен 2-стаен апартамент в комплекс Dune Residence - само на 50 м от морето!
4
максимален брой хора в апартамента
2
брой легла в апартамента
50м
разстояние от плажа
2
брой стаи в апартамента
2
етаж
от 1442/ ден
РЕЗЕРВИРАЙ
Този сайт използва бисквитки, за да предоставя услуги на най-високо ниво. Ако не сте съгласни да съхранявате бисквитки на вашето устройство, коригирайте настройките на браузъра си.
ОК